Deputatul PSD Emil Albotă: „Am spus STOP unui Guvern a cărui eficiență n-a trecut niciodată de cifra 0”.

„Am spus STOP unui Guvern a cărui eficiență n-a trecut niciodată de cifra 0”, așa își începe ultima declarație politică pe care a făcut-o Emil Florin Albotă, deputat de Olt al Partidului Social Democrat, cu privire la criza politică actuală.

Parlamentarul de Olt vorbește și despre sănătatea românilor, însă nu a vrut să spună deocamdată nimic despre cifrele dezastrului provocate de pandemia de Coronavirus în țară.

„Am spus STOP unui Guvern a cărui eficiență n-a trecut niciodată de cifra 0. Unui guvern care a gestionat SĂNĂTATEA aproape doi ani de zile și ale cărui rezultate înregistrate astăzi cutremură mapamondul, România devenind subiect de cercetare pentru cea mai proastă gestionare a crizei sanitare. Nu voi spune astăzi cifrele dezastrului provocate de pandemie, din respect pentru suferința românilor, care la fiecare patru minute pierd pe cineva drag, pentru că politicienii puterii s-au îngrijit prea mult de sinecurile politice și prea puțin de românii bolnavi”, a declarat deputatul Emil Albotă.

Social democratul din Olt a avut însă un mesaj clar în acest sens: „Voi spune STOP incompetenței, aroganței și unui joc politic de proastă factură”.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<