Un polițist de la Postul Văleni a rămas fără pistol și muniția aferentă. Colegii fac cercetări pentru neglijență în serviciu

Polițiștii olteni au deschis un dosar pentru neglijență în serviciu după ce, la începutul acestei săptămâni, un polițist de la Postul Văleni s-a plâns că îi lipsește pistolul și municiția aferentă care erau depozitate în camera de armament a Poliției orașului Drăgănești Olt.

Polițiștii din Drăgănești Olt s-au sesizat din oficiu cu privire la cele întâmplate.

„La data de 19 octombrie, lucrătorii Poliției orașului Dragănești Olt, s-au sesizat din oficiu, cu privire la faptul că unui polițist din cadrul Postului de Poliție Văleni, îi lipsește, din camera de armament a Poliției orașului Drăgănești, armamentul și muniția aferentă. Din primele verificări, a rezultat faptul că, înainte cu o zi, pe 18 octombrie, polițistul ar fi depus armamentul la camera de armament, iar ziua următoare, când s-a prezentat pentru a o ridica, ofițerul de serviciu i-a comunicat faptul că pistolul și muniția aferentă, aflate în dotarea polițistului, nu se regăsesc în camera de armament”, a declarat Ionuț Vasiloaica, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

În cauză, colegii omului legii au deschis o anchetă în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de neglijență în serviciu.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<