11.2 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Moara din comuna Seaca, mistuită de un incendiu puternic. Intervenția pompierilor – una complexă

- Advertisement -

UPDATE: Incendiul a fost lichidat de pompierii din județele Olt și Teleorman după două ore de intervenție continuă, moara fiind distrusă în totalitate de focul puternic.

„Au ars moara în totalitate, cu suprafața de aproximativ 200 de metri pătrați, o anexă gospodărească aflată în curtea din imediata apropiere, cu suprafața de circa 70 de metri pătrați și circa zece metri pătrați din acoperișul casei din aceeași gospodărie”, a spus Alin Băsășteanu de la ISU Olt.

Potrivit sursei citate, cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost un scurtcircuit electric.

Știrea inițială: Un incendiu devastator s-a produs, joi seara, la moara din comuna Seaca, intervenția pompierilor fiind una complexă. Aproape 300 de metri pătrați din imobil au fost cuprinși de flăcări, la fel și cel puțin 100 de metri pătrați din acoperișul unei case din apropiere.

Salvatori din cadrul inspectoratelor pentru situații de urgență Olt și Dolj intervin la locul evenimentului.  

„La această oră avem în derulare o intervenție pentru stingerea unui incendiu izbucnit la moara din localitatea Seaca, județul Olt. Focul se manifestă generalizat la nivelul morii, pe aproximativ 300 de metri pătrați și la o locuință din apropiere, la acoperișul acesteia, pe cel puțin 100 de metri pătrați. La fața locului intervin următoarele forțe și mijloace de la ISU Olt – două autospeciale de stingere, o autoscară, două autospeciale pentru primă intervenție, o ambulanță SMURD și 17 pompieri, iar din cadrul Detașamentului de Pompieri Roșiorii de Vede al ISU Teleorman două mașini de stingere, o autoscară, o autospecială de primă intervenție și comandă și zece pompieri. În acest moment (joi seara, puțin după ora 20:00 n.r.) nu mai există pericol de propagare a incendiului, se acționează pentru lichidarea ultimelor focare și îndepărtarea efectelor negative. Nu au fost înregistrate victime.”, transmitea Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți