14.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Se supralărgește cu două benzi strada Tunari pe sensul de mers dinspre strada Drăgănești către sensul giratoriu de pe bulervarul A. I. Cuza

- Advertisement -

Pentru că a devenit foarte aglomerată și de mai bine de doi ani, de când s-a deschis Parcul Tineretului, este intens circulată de sute de autovehicule, strada Tunari din municipiul Slatina va intra în curând într-un proces amplu de reabilitare. Proiectul este derulat de Primăria localității, tronsonul de drum respectiv urmând a fi supralărgit cu două benzi, dinspre strada Drăgănești până la sensul giratoriu de pe bulevardul Alexandru Ioan Cuza, pe celălalt sens de mers urmând a rămâne o singură bandă.

Odată cu derularea acestei investiții de administrația publică locală, care va fi demarată anul viitor, în fața sediului Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Olt vor fi create și câteva locuri de parcare, având în vedere că aici tot timpul mașinile sunt staționate pe trotuar.

„Se supralărgește strada Tunari, vor fi două benzi de circulație din strada Drăgănești spre bulevardul A. I. Cuza și o bandă în sens invers, plus că se vor crea câteva locuri de parcare în fața sediului DGASPC Olt. A fost un proiect de hotărâre și ne-au atribuit trei metri din fosta unitate militară pentru a supralărgi strada Tunari”, au precizat reprezentanții Direcției Administrarea Străzilor și Iluminat Public Slatina, instituție din subordinea Primăriei.

Proiectul „Reabilitarea străzii Tunari”, a cărui documentație de avizare a lucrărilor de intervenții și indicatorii tehnico-economici se vor supune aprobării în ședința Consiliului Local Slatina de luni, 25 octombrie, are o valoare de peste 1,7 milioane de lei, iar durata de execuție și finalizare a investției este de cinci luni.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți