3.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Forțele de ordine și simplii cetățeni, uniți pentru sănătatea semenilor. Au donat sânge în cadrul unei campanii MAI

- Advertisement -

Poliţiştii olteni, împreună cu jandarmi şi poliţişti de frontieră, s-au mobilizat luni dimineață pentru desfăşurarea unei activităţi de donare de sânge, aceasta desfășurându-se în cadrul campaniei „Pentru ca alții să traiască, donează plasmă!”, derulată de Ministerul Afacerilor Interne. Forțele de ordine au fost implicați în această acțiune pentru a da un exemplu de solidaritate la care doresc să se alăture cât mai mulți cetățeni.

Peste 60 de poliţişti olteni, în fruntea cărora s-a aflat chiar adjunctul Poliției Olt, comisarul șef Cristi Rădoi, nouă polițiști de frontieră și patru jandarmi s-au alăturat campaniei pentru donare de sânge şi s-au prezentat la Centrul de Transfuzii Sanguine din municipiul Slatina.

„Ne adresăm tuturor cetăţenilor, care se află într-o stare de sănătate bună, să doneze sânge! De asemenea, persoanelor care au suferit, ca urmare a îmbolnăvirii cu virusul SARS-CoV-2 şi care s-au vindecat, le adresăm rugămintea să doneze plasmă! Donarea de sânge şi plasmă este un gest simplu, care însă, poate salva viaţi şi de care persoanele aflate în suferinţă, în stare critică, au mare nevoie pentru a avea o sansă la viaţă”, se arată într-un comunicat remis de Inspectoratul de Poliție Județean Olt.

Sursa citată mai spune că doar împreună, uniţi, putem depăşi aceste vremuri fără precedent pe care le traversăm şi doar respectând toate măsurile impuse de autorităţi, pentru prevenirea răspândirii infecției COVID-19, putem reveni la normalitatea pe care ne-o dorim cu toţii.

„Nu este prima campanie de donare de sânge la care participă poliţiştii olteni şi vom răspunde prezent de fiecare dată când semenii noștri au nevoie de noi”, se mai precizează în comunicatul IPJ.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți