10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Senatorul PSD Siminica Mirea: „Alătuti de colegii mei social-democrați, nu vom vota un guvern minoritar”

- Advertisement -

Siminica Mirea, senator de Olt al Partidului Social Democrat, spune că ea, împreună cu colegii săi social-democrați, nu vor vota un guvern minoritar. Politicianul transmite că cei de dreapta sunt pregătiți să scufunde țara, guvernul minoritar vizând, în continuare, tăierea veniturilor românilor.

„Cei de dreapta sunt pregătiți, mai mult oricând, să scufunde România! Tocmai de aceea, alături de colegii mei social-democrați, nu vom vota un guvern minoritar care vizează, în continuare, tăierea veniturilor românilor!  Situația a ajuns prea departe, iar această imaturitate politică trebuie să înceteze urgent. Cei de dreapta au eșuat, în primul rând, să fie oameni”, a declarat senatorul Siminica Mirea.

Parlamentarul social-democrat mai spune că, „în prezent, niciuna din măsurile urgente propuse de PSD premierului desemnat nu este adoptată: Salariul minim nu crește nici măcar cu acel 8% promis, iar în continuare alocațiile și pensiile sunt înghețate. În schimb, sunt introduse noi taxe pentru românii din Diaspora, mai exact, acele taxe pe care Partidul Social Democrat le-a eliminat în momentul în care s-a aflat la guvernare”.

Cât despre viața românilor, politicianul a menționat că aceasta va deveni mult mai grea, cu foarte multe încercări. „Viața românilor va deveni mult mai grea și vor avea parte de mult mai multe încercări, dacă acest nou guvern va aplica asemenea măsuri absurde. A venit timpul ca românii să fie sprijiniți, iar cei care au provocat acest haos să fie sancționați!”, a adăugat senatorul Siminica Mirea.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți