17.6 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Meteorologii anunță precipitații în Oltenia

- Advertisement -

Reprezentanții Administrației Naționale de Meteorologie transmit că după câteva zile în care vremea a fost însorită, cu temperaturi aproape ca de vară, aceasta se strică în următoarele două zile. La primele ore ale dimineții meteorologii au emis o informare de vreme capricioasă, în vigoare în toată țara, aceasta fiind valabilă de luni, la ora 16:00, până marți seara, la ora 20:00. Sunt anunțate precipitații moderate cantitativ, inclusiv în regiunea Oltenia din care face parte și județul Olt, dar și intensificări ale vântului în zona montană înaltă.

„Temporar va ploua, în general moderat cantitativ în sudul Transilvaniei, nordul Olteniei și al Munteniei, unde cantitățile de apă vor depăși local 15 – 20 de litri pe metrul pătrat și izolat 25 – 35 de litri pe metrul pătrat. Din a doua parte a nopții de luni spre marți (8 spre 9 noiembrie), la munte, în special la altitudini de peste 1.400 m, va ninge și îndeosebi în Carpații Orientali și Carpații Meridionali local se va depune strat de zăpadă”, spun reprezentanții ANM.

Meteorologii mai arată că în a doua parte a zilei de marți, 9 noiembrie, vântul se va intensifica pe crestele Carpaților Meridionali, unde vor fi rafale de peste 60 – 70 de kilometri pe oră, iar zăpada va fi spulberată.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți