15.7 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Bărbat de 51 de ani, din Osica de Sus, arestat după nerespectarea ordinului de protecție. Și-a bătut și amenințat fiul

- Advertisement -

Un bărbat de 51 de ani, din comuna Osica de Sus, acuzat de violență în familie, amenințare, distrugere și nerespectarea ordinului de protecție provizoriu, este în arestul Poliției Olt după ce în weekend a avut un conflict spontan cu fiul său de 26 de ani, din aceeași localitate. Chiar acesta a fost cel care duminică a sesizat Poliția prin apelul de urgență 112, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Osica de Sus reținându-l pe olteanul agresiv pentru 24 de ore.

„În fapt, la data de 7 noiembrie, la ora 17:18, un tânăr, în vârstă de 26 de ani, din comuna Osica de Sus, a sesizat, prin apelul de urgență 112, faptul că, în urma unui conflict spontan, ar fi fost agresat fizic și amenințat de către tatăl acestuia. Ulterior conflictului, tânărul nu a necesitat îngrijiri medicale, iar, pe numele bărbatului, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu. În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie”, se arată într-un comunicat remis de Inspectoratul de Poliție Județean Olt.

În aceeași zi, la ora 22:30, tânărul avea să anunțe, din nou, la Inspectoratul de Poliție Județean Olt faptul că, tatăl acestuia, nu a respectat ordinul de protecție provizoriu, a distrus ușa de acces în imobil și un geam și l-a amenințat cu acte de violență.

„Cu această ocazie, polițiștii au emis pe numele bărbatului o ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie, amenințare, distrugere și încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis ordinul de protecţie provizoriu a oricăreia dintre măsurile dispuse, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt”, mai precizează reprezentanții IPJ.

Luni, bărbatul de 51 de ani a fost prezentat în fața magistraților Judecătoriei Caracal, iar aceștia au dispus arestarea sa preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

sursă foto: Arhivă

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți