17.6 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Concursul „Slatina. Acasă la Eugen Ionescu” a ajuns la a zecea ediție

- Advertisement -

Primăria municipiului Slatina păstrează tradiția organizează și anul acesta concursul de eseuri și artă grafică „Slatina. Acasă la Eugen Ionescu”. Evenimentul cultural a ajuns în 2021 la a zecea ediție, iar acesta se desfășoară în perioada 15 noiembrie – 10 decembrie și se adresează ca de fiecare dată elevilor din clasele V – XII din unităţile de învăţământ slătinene.

Concursul de creaţie literară şi arte vizuale „Slatina. Acasă la Eugen Ionescu”, potrivit reprezentanților administrației publice locale, se va desfășura în baza următorului grafic: în data de 15 noiembrie, începând cu ora 10:00, organizatorii vor posta pe pagina de Facebook a Primăriei Slatina şi în unităţile şcolare tematica concursului, pentru fiecare secţiune, diferenţiată pe nivelurile de vârstă a concurenţilor stabilite la articolul 3 din regulament; în intervalul 15 noiembrie – 29 noiembrie elevii vor studia tematica de concurs şi vor realiza eseurile şi creaţiile artistice vizuale; pe data de 29 noiembrie, între orele 08:00 – 16:00, directorii unităţilor de învăţământ sau reprezentanții acestora vor depune la sediul Primăriei Slatina toate lucrările concurenţilor.

Sursa citată mai arată că între 30 noiembrie – 9 decembrie este perioada de evaluare de juriu a lucrărilor literare şi creaţiilor artistice realizate de elevi, iar între 30 noiembrie – 7 decembrie 2021, ora 12:00, este perioada de evaluare prin vot electronic (like-uri) pentru premiul de popularitate. Acest premiu de popularitate se va acorda în funcţie de numărul de like-uri primite doar din România.

10 decembrie este data la care se vor anunța toți câștigătorii Concursului „Slatina. Acasă la Eugen Ionescu”. În urma calculării punctajului final, organizatorii acordă pentru cele două niveluri următoarele premii: Secțiunea creaţie literară – premiul I de 1.000 lei, premiul II de 600 lei, premiul III de 400 lei, premiul de popularitate de 200 lei și Secţiunea artă vizuală – premiul I de 1.000 lei, premiul II de 600 lei, premiul III de 400 lei, premiul de popularitate de 200 lei. Pentru mai multe detalii cu privire la regulamentul concursului, accesați următorul link: http://www.primariaslatina.ro/…/regulament_Eugen….

„În contextul epidemiologic generat de virusul SARS CoV-2, prezentul concurs se desfășoară în temeiul Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 cu modificările și completările ulterioare, având ca obiect instituirea, pe durata stării de alertă declarate în condiţiile legii, în vederea prevenirii şi combaterii efectelor pandemiei de COVID-19, a unor măsuri temporare şi, după caz, graduale, în scopul protejării drepturilor la viaţă, la integritate fizică şi la ocrotirea sănătăţii, inclusiv prin restrângerea exerciţiului altor drepturi şi libertăţi fundamentale”, se arată într-un comunicat remis de Primăria Slatina.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți