14.1 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Cum accesorizezi rochia tip cămașă în funcție de ocazie

- Advertisement -

În zilele călduroase de primăvară și vară, primul gând pe care îl ai atunci când te trezești este: cu ce mă îmbrac? Fiindcă ai nevoie de ținute cool, ușor de accesorizat, care să-ți ofere confortul, îți trebuie articole vestimentare pe măsură.

Din gama pieselor vestimentare confortabile și moderne face parte rochia tip cămașă, pe care o poți purta indiferent de căldura de afară. Acest articol nu este altceva decât o cămașă mai lungă care poate fi purtată ca rochie și a devenit extrem de populară printre femeile de toate vârstele. Nu știi ce rochie cămașă să alegi? Există o gamă extrem de variată, în diferite modele, culori și lungimi.

Vrei să știi cum porți rochia cămașă și cum o accesorizezi, în funcție de ocazie? Inspiră-te din ideile noastre!

Accesorizarea rochiei tip cămașă în ținuta casual

Vrei să integrezi rochia tip cămașă într-o ținută lejeră, pe care o poți purta în parc sau la cumpărături? Cea mai simplă modalitate de asortare a rochiei tip cămașă este alături de o pereche de sandale cu talpă joasă sau o pereche de adidași. Pentru a întregi acest outfit de zi, adaugă un rucsac din piele, suficient de încăpător, o pereche de ochelari de soare și câteva bijuterii minimaliste.

În funcție de preferințe, modelele de încălțăminte pe care le poți alege pot varia. În afară de adidași și sandale, poți opta pentru espadrile, șlapi, teniși sau ghete ușoare, de vară. Cu ajutorul acestor accesorii, vei obține un look casual impecabil.

Un alt exemplu de ținută casual conține o pereche de jeanși largi, de tip boyfriend și o rochie cămașă scurtă. Această idee este potrivită pentru o ieșire la terasă în timpul verii, fiindcă îți oferă maximum de confort. Vrei să te evidențiezi în mulțime? Nu uita că poți să porți rochia cămașă invers, cu nasturii la spate. Poartă rochia cu o pereche de sandale cool, cu barete multicolore, pentru un efect garantat!

Accesorizarea rochiei tip cămașă în ținuta elegantă

Din fericire, rochia tip cămașă se potrivește de minune și în ținutele elegante, potrivite pentru ocazii speciale. Pentru a obține un outfit care întoarce toate privirile, combină rochia lungă, tip cămașă cu o pereche de pantofi cu toc sau sandale elegante.

Pentru a completa acest look, alege genți tip plic pentru femei și o pereche de cercei lungi, candelabru. Coafura și machiajul trebuie să fie impecabile! Optează pentru bucle lejere și un machiaj de zi sau de seară, în funcție de ora la care are loc evenimentul la care participi.

Accesorizarea rochiei tip cămașă în ținuta de birou

Cămașa reprezintă accesoriul ideal pentru o ținută de birou, la fel și rochia tip cămașă. Poartă rochia office tip cămașă în modele midi sau lungi, alături de o pereche de botine cu toc sau balerini și o geantă clasică, neagră. Toamna, rochia cămașă arată excelent cu o pereche de cizme peste genunchi și o vestă de blană sintetică.

Vrei să adaugi acestei ținute un plus de profesionalism? Ia pe deasupra un sacou lung sau un cardigan.

Pentru a avea o garderobă clasică, cu obiecte vestimentare versatile, nu uita să incluzi în dressing rochia tip cămașă, un articol care nu te va dezamăgi! Se potrivește atât stilului casual, cât și celui office sau elegant, pentru apariții deosebite.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți