2.6 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Slătioara, Caracal și Slatina, localitățile din Olt cu cea mai mare acoperire vaccinală anti COVID. La polul opus sunt comunele Călui, Sprâncenata și Izvoarele

- Advertisement -

Prefectul de Olt Florin Homorean a făcut publică marți dimineață situația vaccinării împotriva Coronavirusului pe localități la nivelul județului, din datele publicate oficial pe 5 noiembrie de Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea anti COVID-19. În funcție de procentul acoperirii vaccinale comuna Slătioara, dar și municipiile Caracal și Slatina, ocupă primele trei poziții în top, însă ultimele trei poziții de la polul opus sunt ocupate de comunele Călui, Sprâncenata și Izvoarele.

Cifrele puse la dispoziție de reprezentantul Guvernului României în teritoriu, potrivit informării CNCAV de la începutul acestei luni, primele cinci localități din judeţul Olt, în funcție de procentul acoperirii vaccinale, cu cel puțin o doză, sunt Slătioara – 45,30%, Caracal – 41,55%, Slatina – 41,17%, Vişina – 39,69% şi Orlea – 38,26%. Totodată, ultimele cinci unități administrativ teritoriale oltene cu grad scăzut al acoperirii vaccinale împotriva virusului ucigaș SARS-CoV-2 sunt Topana – 14,95%, Urzica – 14,40%, Călui – 13,14%, Sprâncenata – 12,65% și Izvoarele – 10,36%.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți