10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Tânăr din Teleorman, în arestul Poliției după ce a alimentat carburant de la stații PECO din Corabia, fără a plăti

- Advertisement -

Locuințele a doi tineri originari din Teleorman, bănuiți de furt calificat și infracțiuni rutieri au fost percheziționate luni de polițiștii de investigații criminale din orașul Corabia. În urma celor două descinderi, unul dintre ei a fost reținut și dus în Arestul Poliției Olt.

Potrivit lui Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, faptele au fost comise de teleormăneni în urmă cu aproape o lună.

„Din cercetări a reieșit faptul că, în perioada 20 – 23 octombrie, doi tineri, în vârstă de 18 și 21 de ani, ambii din județul Teleorman, ar fi alimentat carburant, în valoare de 800 de lei, de la două stații peco din orașul Corabia, pe care nu l-ar fi plătit. Totodată, aceștia ar fi folosit două seturi de plăcuțe cu numere de înmatriculare, aparținând altor autoturisme, existând suspiciunea că au fost sustrase”, a declarat reprezentantul IPJ.  

În urma probatoriului administrat, tânărul de 21 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat de patru infracțiuni de furt calificat și două infracțiuni de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul  Inspectoratului de  Poliție Județean Olt.

La cele două percheziții domiciliare au participat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale al Poliției Teleorman.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți