19.2 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Microbuz cu zece persoane, implicat într-un accident rutier la Gostavățu. Toate au avut nevoie de primul ajutor și au ajuns la două spitale din județ

- Advertisement -

Grav accident de circulație, joi dimineața, pe Drumul Județean 642, în comuna Gostavățu. Un microbuz în care erau zece persoane, cu tot cu conducătorul auto, acestea fiind rănite și transportate la spitalele Caracal și Caracal, pentru investigații medicale amănunțite. Din primele date, mijlocul de transport în comun a părăsit drumul și a lovit violent un cap de pod de pe margine.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Caracal, în eveniment fiind implicat un microbuz de transport persoane, în care se aflau șoferul și nouă pasageri, care a părasit partea carosabilă, lovind un cap de pod. În urma coliziunii, toate cele zece persoane au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul municipal Caracal. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Oamenii legii au deschis dosar penal în cauză pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă și efectuează în continuare cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Pompieri din Stoenești și Caracal, dar și echipaje ale Ambulanței Olt, au acționat la fața locului pentru a acorda îngrijiri victimelor.

„Echipaje de la Garda Stoenești și Detașamentul Caracal au intervenit, cu două echipaje SMURD și o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare, în localitatea Gostavățu, pentru acordarea îngrijirilor medicale răniților din accident. La locul evenimentului au acționat și mai multe echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt. În accident a fost implicat un microbuz, în care se aflau șoferul și nouă pasageri. Cele zece persoane, conștiente și cooperante, stabile hemodinamic, au fost preluate de echipajele medicale și transportate la Compartimentul Primiri Urgențe Caracal și Unitatea Primiri Urgențe Slatina. Au fost șapte femei și trei bărbați, cu vârste cuprinse între 30 și 59 de ani”, a spus Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți