17 cazuri noi de COVID-19, comunicate în județ în 24 de ore. Miercuri, prima zi după mai bine de două luni de când nu au mai fost decese

Grupul de Comunicare Strategică și Direcția de Sănătate Publică Olt anunță că în ultimele 24 de ore a scăzut numărul persoanelor din județ care au fost confirmate cu virusul SARS-CoV-2, fiind doar 17 raportate, cu acestea totalul cazurilor de la începutul pandemiei ajungând la 25.724. Miercuri, 24 noiembrie, este și ziua în care, din fericire, nu s-a mai comunicat nici un nou deces, iar acest lucru nu s-a mai întâmplat de mai bine de două luni. Adică, undeva la începutul valului patru al pandemiei COVID-19. Totuși, până în prezent, sunt 712 olteni care au murit, majoritatea având și boli asociate grave.

În ultima zi au fost și cinci pacienți internați în spital, deja diagnosticați cu noul Coronavirus, care au avut același rezultat pozitiv la retestare. Iar incidența COVID, cumulată în ultimele 14 zile, este în această zi de 1,70 cazuri la mia de locuitori, fiind în scădere față de ziua precedentă.

Care este situația cazurilor la zi

25.724 cazuri confirmate de la începutul pandemiei

17 cazuri noi

24.318 persoane vindecate de la începutul pandemiei

82 persoane internate în unități medicale

11 persoane internate în secțiile Anestezie și Terapie Intensivă, din care cinci intubate

611 persoane aflate în izolare la domiciliu

492 persoane aflate în carantinare la domiciliu

119.186 teste efectuate de la începutul pandemiei, 469 fiind realizate în ultimele 24 de ore

712 decese

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<