19.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Restricții de circulație pe strada Pitești, la intrarea în Slatina dinspre Pitești. Tronsonul de drum intră în reparații

- Advertisement -

Reîncep lucrările de modernizare a părții carosabile pe strada Pitești, motiv pentru care pe respectivul tronson de drum, la intrarea în municipiul Slatina dinspre municipiul Pitești, sunt impuse de miercuri, 24 noiembrie, restricţii de circulaţie.

Pentru că lucrările sunt anunțate a dura până pe 15 decembrie, traficul urmează a se desfășura alternativ pe celălalt sens de mers, prin piloți de dirijare și cu sprijinul polițiștilor locali din Slatina, dar și prin semafoare.

„Din cauza lucrărilor de modernizare a părții carosabile, până la data de 15 decembrie, traficul pe strada Pitești se va desfășura alternativ, pe celălalt sens de mers, după cum urmează: zilnic, în intervalul orar 07:00 – 18:00 – prin piloți de dirijare și cu sprijinul polițiștilor locali; zilnic, în intervalul orar 18:00 – 07:00 – prin semafoare”, se arată într-un comunicat remis de Poliția Olt.

Pentru a evita crearea ambuteiajelor, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Olt recomandă conducătorilor de autovehicule cu masa total maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, ce se deplasează pe direcţia Bucureşti – Craiova, să folosească Drumul Naţional 6 – European 70, iar pentru celelalte categorii de autovehicule, ce se deplasează pe direcția Pitești – Slatina, recomandăm folosirea rutei Drumul Județean 657 Valea Mare – Recea – Drumul Județean 653  Recea – Slatina.

„Polițiștii rutieri vor fi în zonă pentru monitorizarea circulației autovehiculelor şi prevenirea accidentelor rutiere. Recomandăm conducătorilor auto să manifeste răbdare și prudență în trafic!”, se mai arată în comunicat.

Sursă foto principală: Arhivă

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți