IPJ Olt dă asigurări conducătorilor auto că autospecialele de poliție au asigurări de răspundere civilă

În ultimele zile, pe mai multe grupuri de pe rețeaua de socializare Facebook internauții au postat informații cu privire la lipsa asigurărilor de răspundere civilă auto a autospecialelor de poliție aparținând Inspectoratului de Poliție Județean Olt. Pe unul dintre grupurile cu postări despre trafic chiar au fost publicate fotografii cu una dintre mașinile civile ale Poliției Olt, despre care unul dintre membrii acestuia spunea că nu are poliță RCA, verificând acest lucru online în cursul zilei de joi, 25 noiembrie. Reprezentanții IPJ Olt spun că informația nu este una reală și chiar le dă asigurări șoferilor că toate autospecialele de poliție din județ au asigurări de răspundere civilă.

„Inspectoratul de Poliție Județean Olt are semnat un contract de prestări servicii cu o societate specializată în asigurări, reasigurări și daune. Autospecialele de poliție, utilizate în exercitarea atribuțiilor de serviciu de către polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, dețin documentele legale, necesare circulației pe drumurile publice, valabile, în conformitate cu prevederile legale incidente acestui domeniu”, se arată într-un comunicat remis de Comartimentul de Informare și Relații Publice al Poliției Olt.

 

Totodată, reprezentanții IPJ fac precizări că nu au existat sincope în ceea ce privește încheierea unor polițe noi de asigurare RCA ale autospecialelor aflate în gestiunea inspectoratului și că, unele autospeciale, dețin contract de asigurare de răspundere civilă auto RCA, fiind folosit pentru validare numărul de șasiu și/sau numărul de înregistrare MAI.

sursă foto: Info Trafic Slatina – Grup Facebook

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<