13.1 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

Un deces din cauza infecției cu noul Coronavirus, dar și 50 de cazuri noi, raportate în județ

- Advertisement -

Autoritățile de la Centru au comunicat vineri că în ultimele 24 de ore, în județul Olt, s-au înregistrat 50 de îmbolnăviri noi cu virusul SARS-CoV-2, dar și un deces. De la începutul pandemiei, sunt în total 25.814 persoane din județ care au fost diagnosticate cu COVID-19, 714 dintre acestea pierzând lupta cu boala, majoritatea având însă și alte probleme de sănătate grave.

În ultima zi, potrivit datelor Grupului de Comunicare Strategică și Direcției de Sănătate Publică Olt, sunt și opt pacienți internați în unitățile spitalicești, deja confirmați cu noul Coronavirus, care la retestare au avut același rezultat pozitiv.

Ultimul deces anunțat, cel cu numărul 714, este al unui bărbat de 76 de ani, din mediul urban, care nu era vaccinat împotriva virusului SARS-CoV-2. În data de 21 noiembrie a fost internat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, ziua următoare fiind confirmat cu boala. Din păcate, pe 25 noiembrie, inima acestuia a încetat să mai bată, cauzle decesului fiind stop cardiorespirator, insuficiență respiratorie acută, bronhopneumonie și infecție Covid-19. Ca și comorbidități bărbatul mai avea sechele în urma unui accident vascular cerebral pe care l-a suferit.

Cum arată cazurile la această dată

25.814 persoane confirmate de la începutul pandemiei

50 cazuri noi

24.498 persoane vindecate de la începutul pandemiei

74 persoane internate în spital

13 persoane internate în secțiile Anestezie și Terapie Intensivă, din care cinci intubate

528 persoane aflate în izolare la domiciliu

386 persoane aflate în carantinare la domiciliu

120.400 teste efectuate de la începutul pandemiei, 479 fiind doar în ultima zi

714 decese

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți