23.1 C
Slatina
joi,1 iunie,2023
spot_img

Latest Posts

Care este programul casieriilor CAO în minivacanța de 1 Decembrie

Urmează încă trei zile libere pentru majoritatea oltenilor, iar reprezentanții Companiei de Apă Olt au anunțat care este programul casieriilor instituției în zilele de 29, 30 noiembrie și 1 decembrie. Potrivit reprezentanților CAO, doar luni toate casieriile vor avea program normal, în timp ce marți și miercuri acestea vor fi închise.

Însă, beneficiarii serviciiilor de alimentare cu apă și canalizare au la dispoziție alte modalități de plată ale facturilor.

„Beneficiarii serviciilor de alimentare cu apă și canalizare pot plăti, însă, facturile prin aplicația CAOmobile, o modalitate rapidă și mai sigură de plată, având în vedere contextul epidemiologic”, se arată într-un comunicat al companiei.

Potrivit sursei citate, Compania de Apă Olt va asigura în perioada minivacanței de 1 Decembrie, ca întotdeauna, permanența și echipele de interventie sunt pregătite să rezolve problemele care apar în sistemul de alimentare cu apă și canalizare. „Pentru sesizări și reclamații, cetățenii au la dispoziție numărul de telefon de la Dispecerat – 0249.423.419”, mai arată CAO.

 

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.