14.7 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Cinci persoane, printre care trei fete, transportate la spital, în urma impactului violent dintre două mașini. Una s-a răsturnat

- Advertisement -

Un grav accident în care au fost implicate două autoturisme a avut loc duminică după-amiază, în jurul orei 13:30, la intersecția Drumului Județean 653 cu Drumul Județean 657, în satul Recea al comunei Valea Mare. În urma coliziunii violente, ambele vehicule au părăsit partea carosabilă, iar unul dintre acestea s-a răsturnat într-un șanț. Cinci persoane, printre care trei fete, din totalul de șapte câte se aflau în mașini, au ajuns la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina, pentru efectuarea de investigații medicale amănunțite.

Mai multe echipaje de salvatori au intervenit la locul producerii evenimentului rutier, printre acestea pompieri de la Detașamentul Slatina, precum și cadre medicale de la Serviciul de Ambulanță Județean Olt.

 

Sursă foto: Amator

„Pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și un echipaj SMURD, au intervenit în comuna Valea Mare, sat Recea, pentru acordarea îngrijirilor medicale victimelor accidentului rutier. În accident au fost implicate două autoturisme, în care se aflau șapte persoane, printre care și trei minore, în vârstă de zece luni, doi ani și opt luni și 16 ani. O femeie, în vârstă de 35 de ani, din municipiul Slatina, pasageră într-unul dintre autoturisme, a fost găsită blocată, conștientă, politraumatizată. Pacienta a fost transportată la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina. La UPU Slatina au fost transportate alte patru persoane, cele trei minore, fără urme vizibile de traumă, pentru investigații medicale amănunțite, și o femeie, în vârstă de 49 de ani, din municipiul Craiova, politraumatizată”, a declarat Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.

Și polițiștii rutieri au ajuns în zonă pentru efectuarea de cercetări și stabilirea cauzelor producerii accidentului de circulație.

„La data de 28 noiembrie, ora 13.34, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier pe Drumul Județean 653, în comuna Comuna Valea Mare, sat Recea. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina. Din primele verificări, aceștia au constatat faptul că în eveniment, la intersecția Drumului Județean 653 cu Drumul Județean 657, în localitatea Valea Mare, au fost implicate două autoturisme, în care se aflau șapte persoane, respectiv doi bărbați și cinci femei, din care trei minore cu vârste cuprinse între zece luni și 16 ani). Un autoturism, în care se aflau trei persoane, era condus de un bărbat de 47 de ani, din municpiul Craiova, iar celălalt, în care se aflau patru persoane, era condus de un bărbat de 36 de ani, din municipiul Slatina. În urma coliziunii, cinci persoane, din care două femei, de 34, respectiv 49 de ani, și cei trei copii, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, spune Ionuț Vasiloaica, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Șoferii celor două autoturisme au fost testați cu aparatul alcooltest, în urma rezultatului stabilindu-se că aceștia nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice. În cauză, se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Potrivit unor informații, accidentul rutier s-ar fi produs pe fondul neacordării de prioritate de către unul dintre șoferi.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți