Un nou deces ca urmare a infectării cu virusul SARS-CoV-2 și alte șapte cazuri noi, anunțate luni în județ

Grupul de Comunicare Strategică și Direcția de Sănătate Publică Olt au dat publicității noile cifre despre cazurile noi de Coronavirus, înregistrate în ultima zi, dar și al deceselor ca urmare a infectării cu virusul SARS-CoV-2. În județ sunt șapte îmbolnăviri care s-au anunțat, de la începutul pandemiei fiind 25.860 de persoane diagnosticate cu COVID-19, dar și un deces, până acum fiind 717 olteni care au pierdut lupta cu boala.

În ultimele 24 de ore a fost un singur pacient internat în spital, deja confirmat cu virusul SARS-CoV-2, care la retestare a avut același rezultat pozitiv.

Decesul 717 comunicat luni este al unei femei, în vârstă de 57 ani, din mediul rural, ce nu era vaccinată împotriva noului Coronavirus. Pe 17 noiembrie a fost internată la Spitalul Municipal Caracal, în aceeași zi fiind și diagnosticată cu boala. Din păcate, inima acesteia a încetat să mai bată pe 27 noiembrie, cauzele decesului fiind stop cardiac, insuficiență respiratorie protezată mecanic, bronhopneumonie și infecție Covid-19.

La comorbidități, specialiștii Direcției de Sănătate Publică Olt spun că femeia nu era în evidență cu boli cronice.

Cât despre incidența infecțiilor cu virusul SARS-CoV-2, cumulată la două săptămâni, aceasta este la început de săptămână de 1,18 cazuri la mia de locuitori, în scădere față de ziua precedentă.

Situația cazurilor la zi

25.860  cazuri confirmate de la începutul pandemiei

7 cazuri noi

24.670 cazuri vindecate de la începutul pandemiei

60 persoane internate în unitățile medicale, din care opt sunt în secțiile de Anestezie și Terapie Intensivă

412 persoane aflate în izolare la domiciliu

288 persoane aflate în carantinare la domiciliu

121.241 teste efectuate de la începutul pandemiei, 217 fiind doar în ultima zi

717 decese

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<