27.2 C
Slatina
marți,16 aprilie,2024

Ultimele Articole

Deputatul PSD de Olt Chesnoiu, ministrul Agriculturii: „Nu mai conducem după ureche, nu mai muncim după principiul «încercare și eroare»!”

- Advertisement -

„Nu mai conducem după ureche, nu mai muncim după principiul «încercare și eroare»!”. Aceasta este dorința pe care o are Adrian Ionuț Chesnoiu, deputat PSD de Olt și noul ministru al Agriculturii, care adaugă că așteaptă rezultate de la echipa pe care o conduce în cadrul ministerului de resort: „Succesul depinde de stabilirea clară a obiectivelor și existența unor indicatori de performanță care vor reflecta rezultatele noastre”.

Parlamentarul social democrat spune că în Ministerul Agriculturii se va lucra pe bază de indicatori de rezultat, cu termene și calendare de implementare pentru fiecare program.

„Asta a fost de altfel una dintre primele dispoziții pe care le-am dat, pentru că nu vreau să mai văd programe fără indicatori de rezultat şi etape de implementare. Managementul instituţional înseamnă să fii organizat, să ştii ce ai de făcut, cine are sarcina, cine trebuie să o realizeze şi care sunt indicatorii de rezultat. Altfel, păţim cum am păţit acum la final de an când am dezangajat aproape 500 de milioane de euro din bugetul Ministerului Agriculturii, iar fermierii nu au avut bani de investiții!”, a declarat ministrul Chesnoiu.

Deputatul PSD de Olt a mai spus că „nu e timp de pierdut și nici de încercări eșuate în actul managerial!”.

„Suntem la răscruce de drumuri și agricultura României trebuie condusă spre performanță: de la fermierul mic până la cel mare, de la vegetal până la zootehnie, de la pomicultură până la viticultură, de la piscicultură și acvacultură până la apicultură, toate sectoarele au nevoie de sprijin, pentru ca prin industria alimentară să aducem pe mesele românilor cât mai multe produse agro-alimentare românești! Contez pe sprijinul tuturor celor implicați în agricultura și industria alimentară românească! Împreună vom reuși! Doamne ajută!”, a adăugat Adrian Chesnoiu, noul ministru al Agriculturii.

 

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți