10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Persoanele fizice și juridice din Balș, scutite de plata penalităților dacă își achită datoriile restante până pe 15 decembrie

- Advertisement -

Data de 15 decembrie este termenul limită pentru bălșeni, fie că vorbim de persoane fizice sau juridice, de a-și plăti restanțele pe care le au din anii trecuți, la taxe și impozite. Cătălin Rotea, primarul orașului de la malul râului Olteț, spune că dacă sunt achitate până la această dată datoriile pe carel le au beneficiază de ștergerea penalităților la bugetul local, decizia fiind aprobată de consilierii locali.    

„Pentru că ne dorim să venim în sprijinul dumneavoastră într-o perioadă cu multe provocări sociale și economice, Primăria orașului Balș a aprobat, în ședința Consiliului Local, ștergerea penalităților datorate bugetului local, de către persoanele fizice și juridice, cu condiția achitării tuturor datoriilor restante la data de 15 decembrie 2021, inclusiv. Astfel, toți cei care își vor achita sumele datorate (taxe, impozite etc.), până la această dată, nu vor mai fi nevoiți să plătească și penalitățile înregistrate în anii precedenți”, a declarat edilul Rotea.

Sursa citată mai arată că cererile de anulare a datoriilor se primesc la Biroul Impozite și Taxe Locale, din strada Nicolae Bălcescu, nr. 6, lângă Biblioteca „Petre Pandrea”, până pe data de 15 decembrie.

 

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți