2.6 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Copiii corăbienilor se bucură și anul acesta de daruri oferite de Primărie, în prag de Moș Nicolae. În Ajun se aprinde și iluminatul festiv

- Advertisement -

Nici anul acesta copiii din instituțiile școlare din orașul Corabia, precum și membrii mai multor asociații, bătrâni, elevi din casele de tip familial, asistați social, și nu doar ei, nu au fost uitați de reprezentanții administrației publice locale. Cum Moș Nicolae bate la ușă, în preajma sfintei sărbători Primăria și Consiliul Local au ales să ofere acestora 1.600 de pungi cu daruri tradiționale, valoarea acestora ridicându-se la 48.000 de lei. Așa cum ne-au obișnuit deja, autoritățile locale vor aprinde și iluminatul festiv în Ajun de Moș Nicolae.  

„Dorind să respecte tradiția de Moș Nicolae, Primăria și Consiliul Local Corabia au pregătit și în acest an surprize dulci și plăcute pentru toți preșcolarii și elevii de școală primară și gimnazială din oraș. Atenția noastră este îndreptată mai ales către copii, pentru că ei reprezintă viitorul nostru și noi, cei din administrația locală, suntem la fel de responsabili de educația lor. În fiecare an, oricât de greu a fost din punct de vedere financiar, am găsit soluțiile prin care cadourile copiilor să nu lipsească. Se vor bucura de cadouri și membrii Asociației de Sprijin a Copiilor și Tinerilor cu Dizabilități, Asociația de sprijin a copiilor cu handicap, bătrânii de la Centrul Medico Social, elevii din Casele de Tip Familial Sfânta Elena, dar și asistații de la Complexul de Servicii Persoane Adulte – Centrul de Îngrijire și Asistență Corabia, căsuțelor de tip familial, Centrul Maternal «Sfânta Elena», precum și membrii Ansamblului de dansuri al Casei de Cultură Corabia”, au transmis reprezentanții administrației locale.

Și în acest an luminițele de sărbători din orașul de la malul Fluviului Dunărea se vor aprinde în Ajunul lui Moș Nicolae, adică duminică, 5 decembrie, odată cu iluminatul public, însă autoritățile nu se vor putea întâlni cu corăbienii, având în vedere starea de alertă în contextul actual al pandemiei de Coronavirus. În prag de această mare sărbătoare a Creștinătății, Iulică Oane, primarul orașului Corabia, a dorit să ureze tuturor copiilor și părinților multă sănătate şi să aibă parte numai de clipe minunate, de bucurii şi fericire alături de cei dragi!

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți