14.1 C
Slatina
marți,14 mai,2024

Ultimele Articole

Încă un oltean a fost răpus de virusul ucigaș SARS-CoV-2. Sunt și 23 de îmbolnăviri noi

- Advertisement -

Autoritățile de la Centru au raportat sâmbătă încă o persoană care și-a pierdut viața ca urmare a infecției cu Coronavirus, iar de la începutul pandemiei au fost în total 721 de olteni care au murit, majoritatea având și boli asociate grave. Sunt comunicate în această zi și 23 de cazuri noi, până la această dată fiind 25.951 de persoane din județul Olt confirmate cu COVID-19.

Decesul 721 este al unui bărbat, în vârstă de 75 de ani, din mediul rural, care în data de 15 noiembrie a fost internat în Spitalul Județean de Urgență Slatina, cu o zi înainte fiind diagnosticat cu SARS-CoV-2, iar joi, 2 decembrie, inima acestuia a încetat să mai bată. Olteanul nu era vaccinat anti COVID, iar cauzele decesului sunt stop cardiorespirator, insuficiență respiratorie acută, bronhopneumonie și infecția cu virusul ucigaș. Ca și comorbidități avea obezitate.

În ultima zi au fost și opt pacienți internați în unitățile medicale din Olt, dar și din alte județe, deja confirmați cu noul Coronavirus, care la retestare au avut același rezultat pozitiv.

Totodată, incidența COVID-19, cumulată în ultimele 14 zile, este sâmbătă în județ de 0,83 cazuri la mia de locuitori, aceasta fiind în scădere față de ziua trecută.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți