A început distribuirea tichetelor sociale de Crăciun, oferite slătinenilor de Primărie. Care sunt cele 117 magazine unde pot fi folosite

Primăria municipiului Slatina anunță că de marți, 7 decembrie, a demarat acțiunea de distribuire a Tichetelor Sociale de Crăciun, iar această operațiune se va derula prin intermediul Poștei Române. Sunt puțin peste 4.300 de slătineni care se bucură de cele zece tichete, în valoare totală de 100 de lei, iar acestea vor putea fi folosite în 117 magazine din orașul Slatina.

Beneficiari ai tichetelor sociale sunt persoanele cu handicap grav sau accentuat și pensionarii cu venit lunar net de maximum 1.200 de lei, dintre cele 4.366 cereri depuse fiind admise cele a 4.315 persoane.

„Din numărul total de 4.366 cereri depuse inițial de către persoanele vizate, respectiv persoane cu handicap grav/accentuat și pensionarii cu un venit lunar net de maximum 1.200 de lei, vor primi propriu-zis tichetele sociale menționate un număr de 4.315 persoane. Acțiunea de depunere a cererilor pentru tichetele sociale s-a derulat în perioada 27 septembrie – 22 octombrie, persoanele din grupul țintă având posibilitatea de a folosi în acest sens fie unul dintre cele zece puncte amenajate pe raza întregului oraș, fie varianta electronică, la adresa office@das-slatina.ro”, a declarat Emil Moț, primarul municipiului Slatina.

Tichetele sociale, în valoare cumulată de 100 lei/beneficiar (10 lei fiecare tichet n.r.), vor putea fi utilizate pentru achiziționarea de produse alimentare, produse de curățenie și igienă corporală sau a locuinței, produse farmaceutice, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte.

Beneficiarii vor putea valorifica tichetele sociale în cadrul unui număr de 117 unități comerciale de pe raza municipiului. Lista completă a acestor unități comerciale va fi comunicată împreună cu tichetele sociale ce vor fi distribuite beneficiarilor. Totodată, lista respectivă este atașată și prezentului comunicat, dar poate fi consultată online și pe site-ul Primăriei municipiului Slatina – www.primariaslatina.ro, rubrica „Informații de interes public”.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<