3.1 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

200 de bunuri contrafăcute, găsite de polițiștii de frontieră la o descindere în Corabia. Marfa estimată la 100.000 de lei a fost confiscată

- Advertisement -

O percheziție domiciliară a avut loc marți în orașul Corabia, în timpul acesteia polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Olt al Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Corabia, descoperind aproape 200 de articole vestimentare, încălțăminte sport, produse de marochinărie și parfumuri contrafăcute. Bunurile, care sunt estimate la o valoare de 100.000 de lei, au fost ridicate de oamenii legii în vederea confiscării.

Mandatul de efectuare a unei descinderi în Corabia, la un bărbat de 45 de ani, din localitate, a fost pus în aplicare de polițiștii de frontieră din Olt în baza informațiilor pe care aceștia le dețineau, la acțiune participând și mascați de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

„În urma activităților desfășurate au fost depistate aproximativ 200 de bunuri inscripționate cu numele unor firme consacrate, care prezentau suspiciuni de contrafacere. Produsele, constând în articole vestimentare, încălțăminte tip sport, produse de marochinărie si parfumuri, în valoare de aproximativ 100.000 de lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor”, a declarat Lavinia Ștefănoaica, purtător de cuvânt al Poliției de Frontieră Olt.

Corăbianul este cercetat penal acum pentru contrabandă. 1În prezent, polițiștii de frontieră efectuează cercetări față de un bărbat în vârstă de 45 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă, faptă prevazută și pedepsită de articolul 270, alineat 2, litera a, din Legea 86/2006, modificată. Precizăm faptul că cercetările se efectuează sub directa supraveghere a procurorului de caz din cadrul Parchetului Corabia, urmând ca la finalizarea acestora să fie luate măsurile legale care se impun”, a adăugat reprezentantul STPF Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți