6.2 C
Slatina
marți,19 martie,2024

Ultimele Articole

Orașul Corabia va avea o centură ocolitoare în lungime de aproape 11 kilometri. Investiția se face cu fonduri europene

- Advertisement -

O investiție pe fonduri europene urmează a fi demarată, în viitorul apropiat, în Corabia, orașul de la malul fluviului Dunărea, după ce proiectul propus de Iulică Oane, primarul urbei, va primi finanțare prin Programul Operațional Transport 2021 – 2027. Este vorba despre construirea unei centuri ocolitoare a localității, în lungime totală de aproximativ 11 kilometri, valoarea obiectivului fiind de aproximativ 19 milioane de euro.

Anunțul a fost făcut vineri de administrația publică locală printr-o postare făcută pe pagina oficială de Facebook a Primăriei Corabia.

„O veste bună pentru locuitorii orașului Corabia! Proiectul inițiat de primarul Iulică Oane – «Varianta ocolitoare a orașului Corabia, județul Olt», a fost propus la finanțare, în cadrul Programului Operațional Transport 2021- 2027, în axa 2, Îmbunătățirea conectivității prin dezvoltarea infrastructurii rutiere pentru accesibilitate teritorială. Lungime estimată este de 10,8 kilometri, iar costul estimat al investiției este de 18,5 milioane de euro. Sursa de finanțare este reprezentată de fondurile externe nerambursabile!”, este postarea autorităților locale, la care atașată este și o fotografie cu răspunsul primit de la Ministerul Transporturilor și Infrastructurii.

sursă foto principală: Arhivă

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți