Două fete de 13 și 15 ani, victimele unui eveniment produs la Slatina. Lovite de un autoturism în zona unei treceri de pietoni

Două copile din municipiul Slatina, una de 13 ani și cealaltă de 15 ani, au fost duminică seara victimele unui accident de circulație produs puțin după ora 17:00, în apropierea unei treceri de pietoni de pe strada Basarabilor din localitate, lângă Colegiul Național „Ion Minulesu”. Potrivit unor surse, fetele s-ar fi aflat regulamentar în traversarea străzii, fiind pe trecere.

Polițiștii de la Biroul Rutier al Poliției municipiului Slatina s-au deplasat la fața locului pentru efectuarea de cercetări, ambele adolescente acroșate de mașini fiind transportate la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina, pentru efectuarea de investigații medicale amănunțite.

„Din primele verificări, polițiștii rutieri au constatat faptul că în eveniment a fost implicat un autoturism care a lovit doi pietoni, respectiv două minore de 13 și 15 ani, din municipiul Slatina. În urma impactului, minorele au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, a declarat Ionuț Vasiloaica, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Șoferul mașinii care le-a acroșat pe fete este un bărbat din municipiul Craiova, iar acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, în urma rezultatului stabilindu-se că nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc accidentul rutier.

sursă foto: Amator

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<