19.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Două fete de 13 și 15 ani, victimele unui eveniment produs la Slatina. Lovite de un autoturism în zona unei treceri de pietoni

- Advertisement -

Două copile din municipiul Slatina, una de 13 ani și cealaltă de 15 ani, au fost duminică seara victimele unui accident de circulație produs puțin după ora 17:00, în apropierea unei treceri de pietoni de pe strada Basarabilor din localitate, lângă Colegiul Național „Ion Minulesu”. Potrivit unor surse, fetele s-ar fi aflat regulamentar în traversarea străzii, fiind pe trecere.

Polițiștii de la Biroul Rutier al Poliției municipiului Slatina s-au deplasat la fața locului pentru efectuarea de cercetări, ambele adolescente acroșate de mașini fiind transportate la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina, pentru efectuarea de investigații medicale amănunțite.

„Din primele verificări, polițiștii rutieri au constatat faptul că în eveniment a fost implicat un autoturism care a lovit doi pietoni, respectiv două minore de 13 și 15 ani, din municipiul Slatina. În urma impactului, minorele au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, a declarat Ionuț Vasiloaica, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Șoferul mașinii care le-a acroșat pe fete este un bărbat din municipiul Craiova, iar acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, în urma rezultatului stabilindu-se că nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc accidentul rutier.

sursă foto: Amator

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți