19.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Accident grav pe DN 6 – E 70, la Drăghiceni. Un șofer rănit în urma coliziunii frontale dintre un TIR și un autoturism

- Advertisement -

Un accident de circulație soldat cu urmări grave a avut loc în după-amiaza zilei de luni, pe Drumul Național (DN) 6 – European (E) 70, în dreptul comunei oltene Drăghiceni. Centrul InfoTrafic al Inspectoratului General al Poliției Române a anunțat producerea evenimentului la ora 13:50, în urma coliziunii frontale dintre un TIR și au autoturism, conducătorul auto al mașinii fiind rănit.

Victima a fost transportată la spital, pentru efectuarea de investigații medicale amănunțite.

În urma impactului, șoferul autoturismului a suferit leziuni grave, fiind transportat către spital”, transmite Centrul InfoTrafic al Poliției Române. Totodată, mașina pe care acesta o conducea a părăsit partea carosabilă, oprindu-se pe un câmp din apropiere.

Foto sursă: Amator

Sursa citată mai arată că sensul de mers Craiova spre Caracal este restricționat, circulându-se pe un singur fir, alternativ, prin dirijare.

Polițiștii estima ca reluarea traficului rutier pe DN 6 – E 70 să aibă loc după o jumătate de oră.

Dosar penal pentru vătămare corporală din culpă deschis în urma evenimentului

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DN 6 – E 70, în afara localității Drăghiceni, în urma acestuia fiind deschis dosar penal.

„La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Caracal, iar din primele verificări au constatat faptul că în accident a fost implicat un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 25 de ani, din comuna Drăghiceni, și un ansamblu de vehicule, condus de un bărbat de 34 de ani, din comuna Rotunda. În urma coliziunii, tânărul de 25 de ani a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Municipal Caracal. Conducătorul TIR-ului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar celuilalt șofer urmând a-i fi recoltate mostre biologice de sânge. În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, se arată într-un comunicat remis de IPJ Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți