13.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Colegiul Național „Ion Minulescu” a avut cei mai mulți câștigători la concursul „Slatina. Acasă la Eugen Ionescu”

- Advertisement -

Primăria municipiului Slatina a păstrat și anul acesta tradiția, organizând concursul de eseuri și artă grafică „Slatina. Acasă la Eugen Ionescu”. În 2021 acest eveniment cultural a ajuns la ediția cu numărul 10 și s-a desfășurat în perioada 15 noiembrie – 10 decembrie, adresându-se ca de fiecare dată elevilor din clasele V – XII din unităţile de învăţământ slătinene. Au fost aproximativ 120 de lucrări înscrise de copii, iar cei mai buni 16 dintre aceștia au fost recompensanți, 11 fiind de la Colegiul Național „Ion Minulescu” Slatina.

Printre câștigători s-au mai numărat și elevi de la Colegiul Național „Radu Greceanu” – unu, Școala Gimnazială Nr. 3 – unu și Liceul Teoretic „Nicolae Titulescu” Slatina – trei.

 

Marii câștigători ai Concursului „Slatina. Acasă la Eugen Ionescu” au fost anunțat la începutul acestei săptămâni de autoritățile locale. În urma calculării punctajului final primit de la membrii juriului, dar și a numărului de Like-uri obținut de copii pentru acordarea premiului de popularitate, organizatorii au acordat pentru fiecare dintre cele două niveluri următoarele distincții: Secțiunea creaţie literară – premiul I de 1.000 lei, premiul II de 600 lei, premiul III de 400 lei, premiul de popularitate de 200 lei și Secţiunea artă vizuală – premiul I de 1.000 lei, premiul II de 600 lei, premiul III de 400 lei, premiul de popularitate de 200 lei.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți