Liberalul Homorean rămâne prefect de Olt. Social democrații vor avea subprefect

Reprezentanții actualei coaliții de guvernare PNL – PSD au avut negocieri la Centru pentru a da viitorii prefecții din județele României, iar la Olt postul de prefect rămâne tot la liberali. Așadar, potrivit unor surse politice din interiorul Filialei Olt a PNL, Florin Homorean va fi în continuare reprezentantul Guvernului în teritoriu, iar social democrații vor avea subprefect.

Cosmin Floreanu, director economic al Spitalului Județean de Urgență Slatina, ar fi propunerea PSD Olt pentru a ocupa funcția de subprefect al județului, potrivit unor surse, aceasta fiind vacantă după ce Fănel Bădici, fostul subprefect, a fost demis.

Deocamdată, tânărul de 35 de ani nici nu a confirmat, nici nu a infirmat informația.

Liberala Ana Maria Ciaușu, cea care la alegerile parlamentare de acum un an a candidat pentru un post de deputat pe listele PNL Olt, rămâne în continuare subprefect.

2 comentarii la „Liberalul Homorean rămâne prefect de Olt. Social democrații vor avea subprefect

  • PSD-istii de la Olt sunt foarte triști. Domnul preș M.Oprescu spera in funcția de prefect un om de-al lui. Dar în acest caz a rămas cum s-a stabilit.Suficient că l-au pus pe fratele lui Stănescu intr-o funcție nepotrivită cu pregătirea lui profesională.Neam de neamul lor n-au visat o asemenea funcție. Din cauza unor neavenți puși pe căpătuială am plecat atâția români in străinătate….Aproape 6 milioane.

    Răspunde
  • Oricum tot PSD-ul ramane pe pozitii in Olt,Homorean ii face pantofii lui Oprescu.
    Alegerea lui Alex.Stanescu la ANRE s-a facut cu respectarea vorbei romanesti ,,prost sa fii,noroc sa ai”.
    Asa ca pe principiul ,,coicu’ mic ca noi suntem la putere” platim facturile marite de cateva zeci de ori pana cand Alex.Stanescu va rezolva problema energiei si gazelor naturale,probabil de pastele 2022(adica pastele cailor)

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<