13.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Clădirea de la Taxe și Impozite, precum și o creșă, reabilitate termic cu 2 milioane de euro la Caracal

- Advertisement -

Două clădiri din municipiul Caracal, respectiv clădirea Direcției Taxe și Impozite, dar și o creșă de pe strada Doctor Marinescu, ar urma să fie reabilitate termic în viitorul apropiat, pentru aceste investiții, cu fonduri gestionate prin Agenția Națională de Mediu, fiind necesară suma de 2 milioane de euro.

Anunțul a fost făcut de Ion Doldurea, primarul municipiului Caracal, printr-o postare oficială făcută pe pagina de Facebook a Primăriei: „Cu fonduri gestionate prin Agenția Națională de Mediu, Primăria Municipiului Caracal își propune reabilitarea termică a două clădiri din Caracal, pentru creșterea eficienței energetice: o creșă și clădirea care găzduiește Direcția Taxe Locale. Municipiul Caracal poate beneficia de 2 milioane de euro prin linia de finanțare aferentă reabilitării termice a clădirilor pentru creșterea eficienței energetice”.

La clădirea Direcției de Taxe Locale a Primăriei Caracal ar urma să fie montate panouri fotovoltaice, a mai spus edilul.

„Două obiective ne-am fixat noi, respectiv Direcția Taxe Locale, unde să refacem cu panouri fotovoltaice, izolat, schimbat ferestre, uși, făcută în așa fel încât eficiența energetică să se cunoască la această clădire, și mai avem, de asemenea, pe strada Doctor Marinescu, o creșă, pe care la fel vrem să o izolăm, să îi facem tot ceea ce trebuie, ca să crească eficiența energetică”, a declarat Ion Doldurea, primarul urbei.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți