2.3 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Tânără de 18 ani, din Urzica, căutată de polițiști. A dispărut de acasă, mama alertându-i pe oamenii legii

- Advertisement -

UPDATE: Tânăra a fost găsită de polițiști în seara zilei de vineri, în comuna Vădastra. Aceasta le-a declarat oamenilor legii că nu a fost victima vreunei infracțiuni, fiind încredințată familiei.

Știrea inițială: Poliţiştii din Olt caută o tânără, în vârstă de 18 ani, din comuna Urzica, care joi noaptea a plecat de acasă și până în prezent nu s-a mai întors. 

Mama acesteia a fost cea care i-a alertat pe oamenii legii în dimineața zilei de vineri, la ora 11:00.

„Polițiștii din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Vișina au fost sesizați de o femeie din comuna Urzica, cu privire la faptul că în noaptea de 16 spre 17 decembrie, în jurul orei 02:00, fiica acesteia, Ioana Coman de 18 ani a plecat voluntar de la domiciliul comun şi nu a mai revenit”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Semnalmentele tinerei dispărute sunt: înălţime aproximativ 1,70 metri, greutate aproximativ 65 de kilograme, fața ovală, ochi albaștri, părul negru. Totodată, aceasta are două tatuaje pe brațul stâng, însă nu se cunosc articolele de îmbrăcăminte de la momentul în care aceasta a plecat de acasă, fără să se întoarcă.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea persoanei dispărute sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți