19.2 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

CJ Olt premiază și anul acesta sportivii și antrenorii cu rezultate bune la Jocurile Olimpice și Campionatele Europene și Balcanice

- Advertisement -

Aleșii județului s-au întrunit miercuri, 22 decembrie, în Sala Europa a Consiliului Județean Olt, unde a avut loc ședința ordinară din luna decembrie, ultima din acest an. Au fost supuse aprobării 16 proiecte de hotărâre, printre care trei pe ordinea de zi suplimentară, unul dintre acestea trei fiind cel privind acordarea de premii pentru sportivii și antrenorii din județ care au obținut rezultate deosebite la Jocurile Olimpice, Campionatele Europene și Balcanice – Sporturi Olimpice, în anul 2021.

În total se vor acorda 14 premii, suma totală acordată celor mai buni sportivi și antrenori fiind de 60.000 de lei.

„Spre deosebire de alți ani când o făceam în sala de spectacole a Centrului Cultural «Eugen Ionescu» Slatina, anul acesta o facem în sala de ședințe a CJ Olt. Presa va avea acces la această festivitate, dar din păcate îi vom avea ca invitați doar pe cei premiați. Premierea sportivilor olimpici am făcut-o în fiecare an, suma alocată este de 60.000 de lei, cel mai mare premiu este de 6.500 de lei, cel mai mic este de 1.500 de lei”, a declarat Marius Oprescu, președintele Consiliului Județean.

Cine sunt premianții

Premii individuale, în sumă de 6.500 lei, se acordă sportivului și antrenorului care au reușit performanța de a obține locul V la Jocurile Olimpice:

CSM SLATINA – tenis de masă: -Loc V la Jocurile Olimpice, Tokio, echipa României seniori feminin; -Loc I la Campionatele Balcanice, Bulgaria, echipa României, seniori feminin; -Loc III la Campionatele Balcanice, Bulgaria, echipa României, dublu fete; -Loc III la Campionatele Balcanice, Bulgaria, echipa României, simplu fete.

Premii individuale, în sumă de 3.500 lei, se acordă sportivului și antrenorului care a reușit performanța de a obține locul II la Campionatele Europene:

CSM SLATINA – tenis de masă: -Loc II la Campionatele Europene, Cluj Napoca, echipa României seniori feminin; -Loc I la Campionatele Balcanice, Bulgaria, echipa României, seniori feminin; -Loc III la Campionatele Balcanice, Bulgaria, echipa României, dublu fete; -Loc II la Campionatele Balcanice, Bulgaria, echipa României, simplu fete; -componenta a echipei României la Campionatele Mondiale de la Houston(SUA).

Premii individuale, în sumă de 3.000 lei, se acordă sportivilor şi antrenorilor care au reușit performanța de a obține locul I la Campionatele Balcanice:

CSM SLATINA – atletism: -Loc I la Campionatele Balcanice – Craiova – seniori, ștafeta 4x100m, masculin seniori;

CS OLTENIA TAEKWONDO SLATINA – taekwondo: -Loc I la Campionatele Balcanice, București, categoria 53kg, seniori feminin;

CS OLTENIA TAEKWONDO SLATINA – taekwondo: -Loc I la Campionatele Balcanice, București, categoria 52 kg, cadeți feminin.

Premii individuale, în sumă de 2.500 lei, se acordă sportivilor şi antrenorului care au reușit performanța de a obține locul II la Campionatele Balcanice:

CSS SLATINA – tenis de masă: -Loc II la Campionatele Balcanice, simplu, juniori II feminin ; -Loc II la Campionatele Balcanice, dublu fete, juniori II feminin; -Loc III la Campionatele Balcanice, dublu mixt fete, juniori II feminin.

CS OLTENIA TAEKWONDO SLATINA – taekwondo: -Loc II la Campionatele Balcanice, București, categoria 87 kg, seniori masculin;

CS OLTENIA TAEKWONDO SLATINA – taekwondo: -Loc II la Campionatele Balcanice, București, categoria 41 kg, cadeți feminin;

CS OLTENIA TAEKWONDO SLATINA – taekwondo: -Loc II la Campionatele Balcanice, București, categoria +40 kg, copii masculin;

CS OLTENIA TAEKWONDO SLATINA – taekwondo: -Loc II la Campionatele Balcanice, București, categoria 33 kg, cadeți feminin.

Premii, în sumă de 2.000 lei, se acordă sportivilor care au reușit performanța de a obține locul III la Campionatele Balcanice:

CSM SLATINA – atletism: -Loc III la Campionatele Balcanice, Turcia, echipa României, ștafeta 4x100m masculin seniori.

CS OLTENIA TAEKWONDO SLATINA – taekwondo: -Loc III la Campionatele Balcanice, București, juniori feminin, 68 kg; -Loc V, Campionatele Europene, juniori, Sarajevo, Bosnia Herțegovina, 68 kg.

 

Premii, în sumă de 1.500 lei, se acordă sportivilor și antrenorilor care au reușit performanța de a obține locul V la Campionatele Europene:

ACS PRIETENIA CARACAL – box: -Loc V la Campionatele Europene, categoria 48kg, juniori feminin, 16 ani.

CS COMTECH SLATINA – box: -Loc V la Campionatele Europene, școlar, Sarajevo, Bosnia, categoria 80kg, cadeți, masculin, 14 ani.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți