10.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

De ce să alegi pariurile pe fotbal combinate?

- Advertisement -

Pariurile sportive sunt jocuri care presupun întotdeauna rezultate probabile, greu de anticipat cu exactitate. Fiecare meci este unic și ține de o serie de condiții specifice, care pot să conducă la rezultate complet diferite decât cele așteptate, chiar și în cazul unei diferențe de valoare ușor de sesizat sau fără prea mare experiență în analize și pronosticuri. Tocmai de aceea, dacă vrei să joci la pariuri fotbal și vrei să ai mai multe șanse la un câștig sigur, optează pentru varianta de pariuri combinate.

 

Ce sunt biletele de tip sistem sau combinate?

Acest gen de pariuri sunt preferate de cei care vor să parieze pe mai multe meciuri pe același bilet, dar să câștige chiar și în cazul în care unul dintre meciurile alese nu a avut rezultatul așteptat. Folosirea acestui sistem este de preferat atunci când iei în calcul și posibilitatea ca unul sau mai multe dintre meciurile pentru care pariezi să nu se termine așa cum îți dorești, dar să nu pierzi toți bani pe care i-ai pariat.

 

Un bilet de tip sistem implică mai multe variante de câștig. Numărul de combinații depinde de numărul de meciuri puse pe bilet și de varianta de sistem aleasă. În cazul acestui stil de pariere miza se împarte la numărul de combinații plasate și fiecare parte din miză se înmulțește cu cota existentă, care stabilește câștigul pe variantă. Câștigul final va reprezenta o sumă a tuturor câștigurilor pe fiecare variantă.

 

Care sunt principalele tipuri de pariuri de tip sistem?

În funcție de numărul de meciuri alese pe un bilet, cele mai populare și mai jucate tipuri de bilete de tip sistem sunt:

  • Pariuri single sau sistem de tipul 1/2, 1/3, 1/4, 1/5 etc.
  • Pariuri duble sau sistem de tipul 2/3, 2/4, 2/5 etc
  • Pariuri triple sau sistem de tipul 3/4, 3/5 etc.
  • Pariuri cvadruple sau sistem de tipul 4/5, 4/6 etc.
  • Pariuri multiple sau de tipul sistem 5/5, 6/6 etc.

 

Cum se fac calculele pentru pariurile combinate?

Pentru a observa avantajele, cu siguranță calculele sunt foarte importante. În cazul unui bilet cu 5 meciuri, trebuie să fie făcute următoarele înmulțiri între miza și cotele disponibile, respectiv: Miza * cotele 1-2-3-4, Miza * Cotele 1-2-3-5, Miza * Cotele 1-2-4-5, Miza * Cotele 1-3-4-5. Astfel, în funcție de miză, de cote și rezultatele obținute, sumele pot să fie mai mari sau mai mici. Dacă ies doar 4 combinații din cele 5 suma este cea care corespunde variantei alese. Dacă ies toate cele 5 variante, suma câștigată va fi una mult mai mare, ce însumează toate câștigurile pe cele 5 variante.

 

Care este cea mai bună variantă de a plasa un pariu combinat?

Una dintre cele mai simple și mai la îndemână variante de a plasa și a vedea rezultatele posibile ale unui pariu combinat este reprezentată de platformele online. Pe astfel de site-uri jucătorii au la dispoziție mult mai multe instrumente pentru a-și documenta și plasa biletele.

Una dintre cele mai interesante opțiuni de platforme de pariuri online de acest gen din România este Betfair. Aceasta oferă utilizatorilor opțiuni avansate și unice de joc, de care se pot bucura în orice moment.

Oricare ar fi alegerea și preferințele de joc, nu uita niciodată că pariurile sportive implică rezultate probabile, de aceea îți recomandăm să joci responsabil, doar pe platforme licențiate și doar dacă ai peste 18 ani.

 

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți