3.1 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Un nou teren de joacă pentru copiii din Brâncoveni

- Advertisement -

Ion Cheroiu, primarul comunei Brâncoveni, se ține de promisiuni. Un nou obiectiv de investiții a fost finalizat, acesta fiind inaugurat chiar în preajma Crăciunului. Proiectul dus la bun sfârșit este un loc de joacă de care, bineînțeles, cel mai mult se vor bucura copiii.

Noul loc de joacă este amenajat în centrul localității oltene, în zona delimitată de strada Primăverii și școala gimnazială, iar anunțul a fost făcut de edilul din Brâncoveni.

„Am promis. Am realizat. Chiar înainte de sărbătorile de iarnă, copiii din Brâncoveni se pot bucura de noul teren de joacă ultramodern. Proiectul «Teren de joacă pentru copiii din comuna Brâncoveni» este finalizat și este amplasat în centrul comunei în spațiul delimitat de strada Primăverii și Școala Gimnazială «Voievod Brâncoveanu»”, a declarat primarul Ion Cheroiu.

Aceeași sursă mai arată că siguranța noului loc de joacă pentru copiii din comună este asigurată prin supraveghere video, iluminatul fiind asigurat special pentru acest obiectiv. Finanțarea a fost asigurată din fonduri proprii ale administrației locale, cu această ocazie edilul din Brâncoveni urând „Sărbători fericite, dragi copii!”.

 

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți