11.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Jandarmii olteni, cadouri pentru o familie nevoiașă. Au oferit daruri la trei copii din Pleșoiu, crescuți doar de mamă, după ce tatăl le-a murit

- Advertisement -

Nu toți copiii au parte de cadouri de la Moș Crăciun și asta pentru că mulți sunt încercați de soartă, provenind din familii nevoiașe, care abia își duc traiul de pe o zi pe alta. Acesta este și cazul a trei copii din satul Doba al comunei Pleșoiu, care sunt crescuți doar de mamă, după ce tatăl le-a murit, și nu demult, mai exact anul trecut, familia a rămas și fără casă, aceasta fiind mistuită de un incendiu puternic. Jandarmii olteni au aflat de această poveste tristă și pentru o zi au fost ajutoarele lui Moș Crăciun, oferindu-le cadouri în pragul Sfintei Săbători a Nașterii Domnului Nostru Iisus Hristos.

„Crăciunul este perioada în care lumea e cuprinsă de magia sărbătorilor de iarnă, când toți pregătesc mâncarea tradițională, bradul și colinde, dar este și despre fericirea din ochii copiilor care primesc cadouri! Colegii noștri din cadrul Detașamentului 3 Jandarmi Slatina au aflat despre povestea tristă a unei tinere mame și a celor trei copii ai săi. Georgiana are 35 ani, locuiește în satul Doba, comuna Pleșoiu. Este văduvă de câteva luni și își crește singură cei trei copii. Un destin încercat și de incendiul în care a mistuit întreaga casă în cursul anului trecut. Din fericire, sunt oameni în jurul lor cu suflet mare care i-au ajutat și au ridicat o casă nouă. Însă nevoile celor patru membri ai familiei sunt mari și orice ajutor e bine-venit!”, este scurta descriere a necazului prin care a trecut familia făcută de Simona Floricel, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Olt.

De aceea, jandarmii slătineni nu au ezitat și i-au vizitat pe cei trei copii și mama lor săptămâna aceasta, aducându-le un zâmbet și speranța că fiecare om trebuie să se bucure de această sărbătoare a recunoștinței, a fericirii, a mulțumirii. „Acești copii sunt cei care le-au adus bucurie, pentru că, să dăruiești, poate este un sentiment mai nobil decât atunci când primești!”, a adăugat reprezentantul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt.

 

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți