14.1 C
Slatina
joi,18 aprilie,2024

Ultimele Articole

Coliziune violentă între două autoturisme pe o stradă din Balș. Un șofer din Vulpeni a ajuns la spital

- Advertisement -

Un impact violent între două mașini a avut loc în noaptea de joi spre vineri, puțin după ora 22:30, în urma acestuia unul dintre conducătorii auto, un tânăr de 22 de ani, din comuna Vulpeni, având nevoie de acordarea primului ajutor.

Accidentul de circulație s-a produs pe strada Nicolae Titulescu, în orașul Balș.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Balș, care, din primele verificări au constatat faptul că în eveniment au fost implicate două autoturisme în care se aflau doar șoferii. Un autoturism era condus de un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din comuna Vulpeni, județul Olt, iar celălalt autoturism era condus de un alt tânăr de 18 ani, din orașul Balș. În urma coliziunii, șoferul în vârstă de 22 de ani a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, a declarat Ionuț Vasiloaica, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, iar polițiștii au deschis un dosar penal în cauză pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, continuând cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți