18.6 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Trafic blocat în zona Jitaru – Scornicești, în urma unui accident cu trei autoturisme implicate. Cinci persoane transportate la spital

- Advertisement -
UPDATE: Reprezentantul IPJ Olt a anunțat că traficul rutier a fost reluat pe ambele sensuri de mers, puțin după ora 21:30. Șoferii, trei bărbați cu vârstele cuprinse între 19 și 43 de ani, au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În urma coliziunii dintre cele trei mașini, cinci persoane, din care cei trei conducători auto, o femeie și un minor, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Slatina. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, fiind continuate cercetările.

Știrea inițială: Un accident de circulație în care au fost implicate trei autoturisme a avut loc în seara primei zile de Crăciun, pe Drumul Național 65 – European 574, în satul Jitaru al orașului Scornicești. Cinci persoane au fost rănite în urma impactului violent dintre acestea, fiind transportate la spital, iar traficul rutier a fost complet blocat.

„Accident rutier în zona localității Jitaru, trei autoturisme implicate, fără persoane încarcerate. Din primele date cinci persoane urmează să fie transportate la spital. Toate victimele sunt conștiente, fără traumatisme care să le pună viața în pericol. Acționează echipaje de la Detașamentul Slatina și Stația Scornicești și echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt. În urma accidentului au fost transportate la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina cinci persoane, cu atac de panică și traumatisme minore, de echipajele SMURD și SAJ”, a declarat Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.

Sursă foto: Amator

Puțin după ora 18:40, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat cu privire la producerea accidentului de circulație pe Drumul Național 65 – European 574, între comuna Valea Mare și satul Jitaru, orașul Scornicești.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt. Din primele verificări, aceștia au constatat faptul că în eveniment au fost implicate trei autoturisme. În acest moment, traficul rutier este blocat pentru cercetarea la fața locului și pentru intervenția echipajelor de prim ajutor. Toți cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ în cazul tuturor”, a spus Ionuț Vasiloaica, purtătorul de cuvânt al Poliției Olt.

Sursa citată mai arată că polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Potrivit Centrului InfoTrafic al Inspectoratului General al Poliției Române, undeva în jurul orei 20:40 circulația în zona unde s-a produs accidentul ar urma să revină la normal.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți