20 de descinderi în Corabia și Caracal, la persoane bănuite de camătă, șantaj și lovire sau alte violențe

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și ai Poliției orașului Corabia din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia, au pus în executare, în dimineața zilei de Sfântul Ștefan, nu mai puțin de 20 de mandate de percheziție domiciliară, în orașul Corabia și municipiul Caracal. Sunt vizate mai multe persoane bănuite de camătă, șantaj, lovire sau alte violențe și contrabandă.

Potrivit lui Ionuț Vasiloaica, purtător de cuvânt al IPJ Olt, suspecții ar fi dat sume de bani altor persoane, cu dobândă, iar dacă nu erau înapoiate, aceștia foloseau violența sau le șantajau.

„Din cercetări a reieșit că, din 2016 și până în prezent, mai multe persoane ar fi acordat sume de bani, cu dobândă, altor persoane, iar, dacă banii nu erau returnați, ar fi folosit violența sau șantajul împotriva acestora. De asemenea, vor fi puse în aplicare cinci mandate de aducere”, a declarat reprezentantul Poliției.

Descinderile sunt desfăşurate cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Olt, polițiștilor de la Serviciul Județean de Transporturi Olt, polițiștilor de frontieră de la Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Olt, jandarmilor din Inspectoratul de Jandarmi Județean Olt și Gruparea de Jandarmi Mobile Craiova. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale a Poliției Române.

sursă foto: Arhivă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<