12.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Adolescentă de 15 ani, din Caracal, dispărută de acasă. Polițiștii o caută

- Advertisement -

UPDATE. Copila de 15 ani a fost identificată pe raza municipiului Caracal, de polițiștii din localitate, fiind încredințată familiei. Aceasta nu a fost victima niciunei infracțiuni.

Știrea inițială: Poliţiştii din Olt caută o minoră, în vârstă de 15 ani, din municipiul Caracal, care duminică după-amiază a plecat voluntar de acasă și până în acest moment nu s-a întors. Mama ei a fost cea care i-a alertat pe oamenii legii în cursul zilei de luni, la ora prânzului.

„Astăzi (luni n.r.), în jurul orei 12:00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Caracal au fost sesizați de o femeie din localitate, cu privire la faptul că, în data de 26 decembrie, în jurul orei 14:00, fiica acesteia, Flori Ana Gabriela Dincă, a plecat voluntar de la domiciliul comun şi nu a mai revenit”, se arată într-un comunicat al Poliției Olt.

Semnalmentele adolescentei sunt: înălţime aproximativ 1,60 metri, greutate aproximativ 60 de kilograme, păr negru, lung până la nivelul umerilor, legat în coadă, ochi căprui, fără semne particulare. Nu se cunosc articolele de vestimentație purtate de aceasta la momentul dispariției.

Nu ar fi pentru prima oară când aceasta dispare de acasă, le-a spus mama polițiștilor Inspectoratului de Poliție Județean Olt, tânăra mai plecând și întocându-se după câte două – trei zile. Se pare că minora este cunoscută ca având și unele probleme medicale.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea copilei dispărute sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți