10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

O femeie jandarm din Olt a preluat peste 15.000 de apeluri de urgență 112, în ultimii 14 ani. A ieșit la pensie

- Advertisement -

Plutonierul adjutant șef Dana Liana Bălașa și-a încheiat luni, 27 decembrie, activitatea profesională, trecând în rezervă cu drept de pensie. Ziua de Ajun a Crăciunului a fost cea în care, în 24 de ore, a avut de preluat ultimele apeluri de urgență la 112. Și de-a lungul carierei sale, care a fost de 14 ani în cadrul Jandarmeriei Olt, a preluat nu mai puțin de peste 15.000 de apeluri.

„Dana este prima noastră colegă-cadru militar care îndeplinește condițiile de pensionare, iar în Ajunul Crăciunului, pe data de 24 decembrie, au fost ultimele 24 de ore serviciu și ultimele apeluri de urgență preluate. A fost încadrată în anul 2006 în Inspectoratul de Jandarmi Județean Olt din sursă externă, iar din anul 2007, când s-a înființat Compartimentul Monitorizare Misiuni și Evenimente a făcut parte din echipa ce a preluat apelurile de urgență de la operatorii Sistemului Național Unic de Urgență 112. În 14 ani de activitate a preluat peste 15.000 de apeluri și a direcționat efectivele Jandarmeriei către situațiile unde a fost nevoie de intervenție sau sprijin”, a declarat Simona Flrioicel, purtător de cuvânt al IJJ.

Iar luni, ultima zi când a trecut pe la serviciu, jandarmii care au lucrat cu ea au ținut să-i fie alături și să-i mulțumească pentru toată activitatea, dedicația și implicarea de care a dat dovadă. Colonelul Emanuel Botan, inspectorul șef al Jandarmeriei Olt, i-a oferit Diploma de merit și toată aprecierea pentru întreaga activitate, într-un cadru restrâns, în prezența colegilor de serviciu. „Îi mulțumim doamnei plutonier adjutant șef în rezervă Dana Liana Bălașa pentru timpul și energia investite în toți acești ani, ii dorim viață frumoasă, sănătate și o perioadă cât mai activă de azi înainte!”, a fost mesajul transmis de aceștia.

 

 

 

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți