2.6 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

O mamă și fiica sa, victimele unui accident rutier produs pe strada Banului din Slatina

- Advertisement -

O femeie de 37 de ani, din Slatina, împreună cu fata sa de 14 ani, au fost rănite luni seara în urma unui accident de circulație petrecut pe strada Banului din localitate. Acestea au fost transportate la cea mai mare unitate medicală din județul Olt, mașina în care se aflau izbindu-se violent cu un alt autoturism condus de un slătinean de 19 ani.

Evenimentul rutier a fost anunțat prin apelul de urgență 112, în jurul orei 20:45.

„În accident au fost implicate două autoturisme, din care unul condus de un tânăr în vârstă de 19 ani, iar celălalt de o femeie, în vârstă de 37 de ani, ambii din municipiul Slatina. În urma coliziunii, două persoane, respectiv femeia de 37 de ani și un pasager al autoturismului condus de aceasta, respectiv o minoră, în vârstă de 14 ani (fiica ei n.r.), au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina”, a declarat Ionuț Vasiloaica, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Sursa citată mai spune că ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți