10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Fostul șef de la Permise Auto Olt, Florin Hoară, a murit

- Advertisement -

Florin Hoară, fostul șef al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor din cadrul Instituției Prefecturii – Județul Olt, a încetat din viață joi, 6 ianuarie, la vârsta de doar 52 de ani. Originar din municipiul Caracal, acesta a murit după ce de-a lungul ultimilor ani a suferit mult în urma unui accident vascular cerebral pe care l-a avut.

Informația că acesta a trecut în neființă a fost confirmată de foști colegi ai acestuia din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, inclusiv de la Permise Auto unde acesta și-a desfășurat activitatea.

Hoară s-a pensionat în urmă cu mai bine de doi ani din funcția de conducere de la Serviciul Permise Auto Olt, îndeplinind toate condiţiile privind ieşirea sa la pensie. A lucrat aici din anul 2005 și până în 2019 când s-a pensionat în urma unor probleme de sănătate care ar fi apărut după ce a aflat că are calitatea de martor în dosarul crimelor de la Caracal.
Iar în ultima vreme a fost supus mai multor intervenții chirurgicale, fiind internat atât la unități medicale din municipiul București, cât și la Spitalul Municipal Caracal.

Și acum, de cel puțin trei săptămâni, era internat la Spitalul Clinic de Urgență „Bagdasar – Arseni” din Capitală, starea sa de sănătate fiind una foarte gravă, având în vedere că era ținut în viață de aparate.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți