19.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Senatorul Siminica Mirea: „Măsurile impuse de PSD prezintă rezultate pozitive asupra României și cetățenilor săi!”

- Advertisement -

„Măsurile impuse de Partidul Social Democrat prezintă rezultate pozitive asupra României și cetățenilor săi!”, așa își începe prima declarație de presă din acest an Siminica Mirea, senator social democrat de Olt. Politicianul spune că soluțiile pe care le-au impus PSD-iști a făcut ca veniturile a zece milioane de români să crească, totodată fiind alocat și cel mai mare buget la investiții, mai ales pentru cele din domeniul infrastructură.

„În acest sens, soluțiile impuse de către noi, social-democrații, au crescut veniturile a 10 milioane de români, alocându-se în același timp cel mai mare buget la investiții, în special pentru infrastructură. În altă ordine de idei, am schimbat abordarea în privința pandemiei COVID, iar prin măsurile luate, vom putea face față cu ușurință valului 5 de infectări. De asemenea, îmbunătățim colectarea taxelor și asigurăm susținerea natalității și a familiilor”, a declarat senatorul PSD de Olt.

Parlamentarul Siminica Mirea mai spune că toate acestea s-au întâmplat doar în prima lună de guvernare a PSD, alături de Partidul Național Liberal. „Așa cum am mai amintit, rămânem aceeași oameni, implicați și asumați pentru binele poporului și cetățenilor săi și nu ne dezicem de cele spuse anterior!”, a adăugat social democrata.

 

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți