3.1 C
Slatina
miercuri,29 noiembrie,2023

Ultimele Articole

Se strică vremea. Meteorologii au emis informare de ninsori în aproape toată țara

- Advertisement -

Reprezentanții Administrației Naționale de Meteorologie au emis vineri o informare meteorologică de vreme capricioasă ce intră în vigoare din noaptea de vineri spre sâmbătă, la ora 04:00, și valabilă până duminică, la ora 12:00. Fenomenele vizate de meteorologi în aproape toată România sunt precipitații moderate cantitativ predominant sub formă de ninsoare.

„În intervalul menționat, în Banat, Crișana, Maramureș și în vestul și nord-vestul Transilvaniei, vor fi precipitații predominant sub formă de ninsoare și se va depune strat de zăpadă. În Carpații Occidentali și în vestul Carpaților Meridionali va ninge moderat, iar stratul nou de zăpadă va fi local consistent. Cantitățile de apă vor fi în general de 10…15 l/mp și izolat de peste 20 l/mp. Vântul va avea intensificări cu viteze în general de 55…65 km/h în sudul Banatului și pe crestele Carpaților Meridionali, temporar viscolind ninsoarea”, transmite ANM.

Meteorologii mai arată că în restul teritoriului țării, precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare se vor semnala în special în dimineața zilei de sâmbătă, cu precădere în dealurile sudice.

 

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți