7.6 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Polițiștii din Slatina au întrerupt un botez cu 20 de participanți ce avea loc într-un restaurant din localitate

- Advertisement -

Polițiștii din municipiul Slatina s-au sesizat din oficiu sâmbătă noaptea, puțin după ora 23:00, cu privire la faptul că în incinta unui restaurant din localitate este organizat un eveniment privat, respectiv un botez, nefiind respectate prevederile Hotărârii Comitetului Național pentru Situații de Urgență 1 din 5 ianuarie 2022, privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, prin care evenimentele private sunt interzise.

20 de persoane care aveau certificate verzi participau la petrecerea din restaurantul slătinean.

„Cu ocazia deplasării la fața locului, s-a constatat faptul că în incinta localului respectiv se desfășura un eveniment privat, în acel moment, cu aproximativ 20 de persoane, care dețineau certificat verde”, a declarat Ionuț Vasiloaica, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Sursa citată mai arată că administratorul societății comerciale a fost amendat cu 3.000 de lei, conform Legii 55 din anul 2020, iar participanții au părăsit restaurantul.

Autoritățile amintesc faptul că evenimentele private (nunți, botezuri, mese festive și altele asemenea n.r.), dar și activitatea în baruri, cluburi sau discoteci, sunt interzise pe perioada stării de alertă, în conformitate cu prevederile în domeniu.
Totodată, acestea recomandă tuturor cetățenilor să respecte toate măsurile dispuse pe perioada stării de alertă!

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți