13.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Polițiștii au deschis o anchetă în urma incendiului din spatele Trezoreriei Slatina. Un om al străzii, cercetat pentru distrugere

- Advertisement -

Noaptea trecută, puțin după ora 23:00, și Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat prin apelul de urgenţă 112 cu privire la izbucnirea incendiului de pe strada Pitești, din municipiul Slatina, la clădirea dezafectată din spatele Trezoreriei. În urma cercetărilor, polițiștii au întocmit dosar penal, un bărbat de 62 de ani, cunoscut ca fiind un om al străzii, fiind anchetat pentru distrugere.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slatina și mai multe echipaje de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt s-au deplasat la locul izbucnirii focului.

„Incendiul a fost lichidat de pompieri, iar în urma acestuia au fost produse doar pagube materiale, fiind provocate daune și la mai multe autoturisme, parcate în apropierea clădirii dezafectate”, a declarat Ionuț Vasiloaica, purtător de cuvânt al Poliției.

Din primele verificări, s-a constatat faptul că incendiul ar fi izbucnit ca urmare a focului deschis în spațiu închis. Un om al străzii este cercetat.

„În clădirea dezafectată s-ar fi aflat o persoană fără adăpost, respectiv un bărbat, în vârstă de 62 de ani. Acesta a reușit să iasă din clădire și nu a necesitat îngrijiri medicale. În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere din culpă, fiind continuate cercetările pentru stabilirea situației de fapt”, a adăugat reprezenatntul IPJ Olt.

sursă foto: Captură video InfoTrafic Slatina – Grup Facebook

 

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți