Ger dimineața și noaptea, până în seara zilei de joi

Meteorologii continuă să emită avertizări de vreme severă, iar dacă în estul Munteniei, Dobrogea și în jumătatea de sud a Moldovei va fi cod galben de intensificări ale vântului marți, până la ora 23:00, din această seară și până în seara zilei de joi, 13 ianuarie, la ora 18:00, în întreaga țară, adică și în județul Olt, este în vigoare o informare de vreme deosebit de rece și ger dimineața și noaptea, intensificări ale vântului.

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, vremea va deveni deosebit de rece, geroasă noaptea și dimineața, la început în nord-vest și centru, unde minimele vor fi de – 15 … – 10 grade Celsius, iar miercuri spre joi în cea mai mare parte a țării, astfel că valorile minime se vor situa, în general, între – 18 și – 8 grade Celsius.

„Temperaturile maxime vor fi preponderent negative. Vântul va mai avea intensificări în estul și sud-estul teritoriului, cu viteze la rafală, în general de 50 … 55 km/h, mai ridicate pe litoral, în noaptea de marți spre miercuri, 11 spre 12 ianuarie, și pe parcursul zilei de miercuri, dar în diminuare și restrângere ca arie”, arată meteorologii.

sursă foto: RomâniaTV

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<