17.6 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Societățile din Olt care vând și dețin articole pirotehnice, verificate timp de o lună de inspectorii de muncă

- Advertisement -

Inspectoratul Teritorial de Muncă Olt a desfășurat timp de o lună acțiunea de control pentru verificarea modului în care se respectă prevederile legale cu privire la comercializarea și depozitarea/păstrarea articolelor pirotehnice. Astfel, în perioada 6 decembrie 2021 – 7 ianuarie 2021, inspectorii de muncă au verificat inopinat societățile din județ care vând și dețin materiale de acest gen, fiind constatată o deficiență și dat un avertisment.

„În perioada acțiunii, inspectorii de muncă din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Olt au efectuat o serie de controale inopinate la un număr de 8 agenții economici care desfășoară activități de deținere, transport, manipulare, depozitare și comercializare a articolelor pirotehnice. Controalele au fost efectuate împreună cu lucrători ai Inspectoratului de Poliție Județean Olt”, a declarat Bogdan Țucă, purtător de cuvânt al Inspecției Muncii.

Sursa citată mai arată că în sfera de competență a ITM Olt a fost identificată o deficiență, respectiv comercializarea de articole pirotehnice fără instrucțiuni de folosire în limba română, fiind aplicat un avertisment și dispusă măsură de remediere.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți